De Kerstwinkel

NL DE EN Fr

Producten

De Kerstwinkel

Nieuwsbrief


U kunt bij ons veilig met iDeal betalen

Uw winkelstraat of bedrijf in 3D-visualisatie met kerstverlichting!

Een winkelstraat compleet verlichten of uw bedrijf volledig in de kerstverlichting? De Kerstwinkel verkoopt niet alleen kerstverlichting via haar webshop, wij bieden ook veel verlichtingsmogelijkheden om een winkelstraat of bedrijvencomplex compleet in de kerstverlichting te zetten.


Wat doet kerstverlichting met een ruimte?

Het is lastig om vooraf een goed beeld van de Kerstverlichting te krijgen. Want wat doet de nieuwe kerstverlichting met een ruimte? Is het sprekend genoeg, brengt het de juiste sfeer naar boven, is het dynamisch?


3D visualisatie

Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om een 3D visualisatie te ontvangen van het project compleet in de kerstverlichting. Met een 3D-visualisatie ziet u direct hoe bepaalde keuzes uitpakken. U krijgt zo in een vroeg stadium een impressie van de verlichtingsmogelijkheden.


Het is daarbij ook mogelijk om een aantal alternatieven te maken, zodat u kunt aangeven welke producten het beste aansluiten bij uw wensen. Buiten het feit dat u dan een stuk bewuster de producten selecteert, komt u na de oplevering ook niet meer voor een verassing te staan.


Voordelen 3D-visualisatie
- Potentiële klanten zijn gemakkelijker te overtuigen.
- Alle belanghebbenden en betrokken partijen zien wat uw intentie is.
- Alle betrokken partijen zien hetzelfde resultaat.
- Verschillende aspecten zijn beter af te stemmen op elkaar.
- Wat je ziet, is wat je krijgt.


Een 3D-kerstvisualisatie van uw winkelstraat of bedrijf?
Heeft u interesse in één van onze producten, maar wilt u graag eerst het resultaat bekijken? Neem dan eens contact met ons op en vraag naar Rients Faber. Hij verteld u graag alle mogelijkheden.

Hiernaast staan een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. 

 

Actueel

13 December 2012

Productfilms Snowfall

Projecten

5 December 2012

Boomverlichting Dokkum