Maandag 2 november gaat voor de 23e keer de deur van de Kerstwinkel in Twijzel open. In de avond om 18.00 uur zal ook de grote beukenboom met duizenden lichtjes officieel worden ontstoken. Al sinds 1991 is de beukenboom van De Kerstwinkel versierd met verlichting.

Dankzij de specialisatie in professionele kerstverlichting ziet de Kerstwinkel jaarlijks het aantal bezoekers stijgen. Bezoekers van der Kerstwinkel komen vaak niet alleen om kerstartikelen te kopen, maar ook om inspiratie op te doen, te genieten van de kerstsfeer en een natuurlijk de heerlijke kop gratis koffie. Inmiddels heeft de Kerstwinkel in 23 jaar meer dan 150.000 bezoekers mogen verwelkomen. 
 

Versiering
Tot 23 december kan men in De Kerstwinkel terecht voor de nieuwste snufjes op het gebied van kerstverlichting. Dit jaar is Faber nog weer beter gespecialiseerd. “Al onze producten voldoen aan alle wetten volgens de Europese richtlijnen. Zo zijn onze kunstkerstbomen bijvoorbeeld voorzien van brandvertragend materiaal.” Verteld Rients Faber.

Tal van winkels en bouwmarkten bieden lichtjes te koop aan voor een paar eurocenten. Faber zoekt het in specialere versiering. “Er is veel vraag naar kwalitatieve, professionele en gecertificeerde kersverlichting. De meeste kerstverlichting van ons is koppelbaar en leverbaar in verschillende kleuren en zelfs verschillende rubberen snoeren.

Kerstverlichting
Bedrijven en particulieren hebben keuze uit meer dan 500 soorten kerstverlichtingen, lichtslangen, ornamenten en decoraties voor in en rond bedrijf en huis. “Met onze frisse en vernieuwende kijk op kerstverlichting trekken we steeds meer klanten naar onze winkel in Twijzel. Ook voor het uitlichten van gebouwen, een complete winkelstraat in de kerstsfeer of een gigantische kerstboom kunnen klanten bij De Kerstwinkel terecht.”

Assortiment
De Kerstwinkel is te vinden aan de Optwizel 74 in Twijzel. De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur. En op zaterdag is de winkel geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het enorme assortiment van de Kerstwinkel is 24 uur per dag ook te bewonderen in de webshop www.dekerstwinkel.nl