Over ons

Faber is al vele jaren gespecialiseerd in licht & geluid voor horeca en bedrijfsleven. In 1991 had hij voor de aardigheid zijn grote beukenboom voor de boerderij met duizenden lichtjes versierd. Daar kwamen zoveel reacties op dat hij besloot er een nevenbedrijf bij te maken, De Kerstwinkel.  

“Hoe komme jo der oan en kinne wy dat ek krije’. Was een veelgestelde vraag. Faber kende wel wat adresjes en verdiepte zich verder in de markt van de kerstverlichting. Hij kwam via via bij bedrijven in China, Polen en Tsjechië terecht. Die maakten al veel kerstverlichting voor de Amerikaanse markt. Omdat daar talloze gespecialiseerde en het hele jaar geopende kerstwinkels zijn.

 De grote doorbraak van De Kerstwinkel was het eigen ontwerp van Rients Faber: een lichtslang in de vorm van een rendier met arrenslee. Inmiddels is De Kerstwinkel uitgegroeid tot de grootste permanente kerstartikelenzaak in Nederland. Belangstelling is er het hele jaar door en het versieren voor de kerst begint ook steeds eerder. Sommige mensen kunnen al niet wachten tot Sinterklaas vetrokken is. De eerste verlichte Kerstmannen en bomen zijn inmiddels al gesignaleerd en vanaf 1 november tinkelt het weer overal.

In onze online shop kunt u het gehele jaar terecht.

Openingstijden van onze showroom in Twijzel.

Maandag 09.00 - 17.00 uur 
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag     09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten