Betaling

Als uw bestelling compleet is en u alle gekozen producten in uw winkelmandje heeft geplaatst gaat u via de knop afrekenen naar het veilige betaalgedeelte van de website. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij u drie betaalmogelijkheden:

- Betaling met iDEAL
- Betaling met Paypal
- Afhalen tegen pin betaling

Extra verzendkosten

Voor een betaling met Paypal betaalt u € 12,50 verzendkosten.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw eigen internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, ASN Bank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Paypal

PayPal is een eenvoudige, snelle en veilige methode om met uw betaalpas of credit card te betalen. PayPal is één van de meest gebruikte en bekendste manier van betalen. Betalen is makkelijk. Het geld wordt direct bijgeschreven op de PayPal-rekening van De Kerstwinkel. Uw object kan dus snel worden verzonden 

Afhalen 

Afhalen is mogelijk na het plaatsen van een bestelling via de website, email of een telefonische bestelling.
Als u besteld via email of telefonisch kunt u alleen pinnen bij afhaal.
Besteld u via de website dan moeten voor afhaal de producten vooraf betaald zijn.

Er word contact met u opgenomen over de afhaal datum en tijd.

Afhaallocatie, Ype smidswei 2A, 9298 RZ  Kollumerzwaag.