Retourbeleid

Zichttermijn
Bij de aankoop van producten via www.dekerstwinkel.nl heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurend 14 dagen (de zichttermijn). Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.

Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele en onbeschadigde verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Voeg voor een snelle en correcte afhandeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur bij met de vermelding ‘annulering’ en uw bank- of girorekeningnummer

 Procedure retourzending

Wanneer u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw product retour wilt zenden vragen wij u om dit als volgt te doen:
Stuur een email naar info@dekerstwinkel.nl met daarin de volgende gegevens: uw naam -en adresgegevens, het factuurnummer van de bestelling en uw bank- of girorekeningnummer waarop wij het aankoopbedrag terug kunnen storten. 

Verstuur het product met alle geleverde toebehoren in de originele verpakking naar het volgende adres:

De Kerstwinkel 
o.v.v. retourzending
Methardusstraat 8
9853 PE Munnekezijl

Na ontvangst en controle van uw retourzending sturen wij u per email een ontvangstbevestiging en zullen vervolgens het aankoopbedrag (zonder retour verzendkosten) uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening storten. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor restitutie in aanmerking. De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor rekening van de klant.

Voor zakelijke aankopen geld dat aankopen gedaan door ondernemers, géén herroepingsrecht geld of wettelijke bedenktijd. Zij hebben zodoende geen wettelijke mogelijkheid om zonder opgave van redenen hun aankoop binnen 14 dagen terug te sturen en hun aankoopbedrag terug te krijgen.

 Vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen telefonisch 0850-479191, Whatsapp: 06 48 57 56 57 of per e-mail info@dekerstwinkel.nl.