Vlaggenmast kerstboom

Vlaggenmast kerstboom

De FAIRYBELL vlaggenmastkerstbomen

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vlaggenmast kerstboom

De vlaggenmast kerstbomen van Fairybell® zijn perfect om een saaie vlaggenmast in de kerstperiode om te toveren tot een prachtig lichtfeest. Want zeg nou zelf een prachtige vlaggenmast kerstboom in jouw tuin of bij een bedrijfspand zorgt voor de perfecte kerstsfeer!

De vlaggenmast kerstbomen van Fairybell®  zijn allemaal voorzien van duurzame LED-lampjes. De lampjes verbruiken weinig stroom en gaan ook nog eens jarenlang mee. Vandaar dat de buitenverlichting een milieuvriendelijk alternatief vormt voor een echte kerstboom.

Een Fairybell® zet je eenvoudig op, binnen 30 minuten is de boom gereed voor gebruik. Je hijst de Fairybell® in de top van de mast, vervolgens sluit je de strengen aan op de speciale weerbestendige 31 volt transformator. Je zou deze in combinatie met een tijdschakelaar aan kunnen sluiten op het stroomnet.

Heb je geen vlaggenmast? Geen enkel probleem de modellen tot en met 4 meter worden geleverd inclusief een eenvoudig op te zetten mast. Op die manier heb je in ongeveer 15 minuten een prachtige vlaggenmastkerstboom staan.

Een betoverende vlaggenmast kerstboom

Een Fairybell kerstboom koopt u natuurlijk niet voor het gebruiksgemak en de duurzaamheid. Waar het namelijk écht om gaat is de sprookjesachtige kerstsfeer die de lichtjesboom teweegbrengt. Met de honderden (of duizenden) LED-lampjes creëert u een idyllische, winterse ambiance en geniet u dagelijks van een waar lichtspektakel; vier een kerst als nooit tevoren!